OBGO | Stefan Collard

Heeft u last van ongedierte?
Wilt u daar binnen 24 uur van af?

Vul dan dit formulier in en onze specialist Stefan belt u zo snel mogelijk terug.

  Graag contact via

  Met deze gegevens kunnen wij onze afspraken beter inplannen


  Ongedierte Bestrijding Gelderland e.o.

  OBGO

  OBGO, is een professioneel gediplomeerd bedrijf, dat u helpt bij het bestrijden, weren en voorkomen van plaagdieren. Wij zijn gecertificeerd bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwerkende schimmels. Wij zijn ingeschreven en werken samen met het KAD. Voor meer informatie klik hier. Ook werken wij samen met andere bedrijven zoals OBM, Ongedierte bestrijding Maarssen.

  OBGO is vooral gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van alle ongedierte en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren.

  Van het bestrijden van ongewenste: insecten, muizen, ratten, mollen, knaagdieren, vogels, schimmels en zwammen weet OBGO de beste manier om deze te bestrijden en te voorkomen.

  Wij komen graag bij u langs voor een analyse van uw bedrijf of woning om een wering of bestrijdingsplan voor u te maken. Onze doelstelling is deskundige wering en bestrijding van ongewenste en/of schadelijke organismen op een milieuvriendelijke wijze, waarbij de volksgezondheid centraal staat.

  Ons werkgebied

  Provincie Utrecht
  Provincie Gelderland
  Provincie Zuid-Holland

  Staat uw woonplaats er niet tussen?
  Neem gerust contact met ons op.

  Zakelijk komen wij door het hele land.

  KAD

  KAD Keurmerk

  We werken volgens de IPM methode. Door preventieve maatregelen te treffen zorgen wij voor een duurzame oplossing en een betaalbare dienstverlening. Voor zowel grote als kleine bedrijven werken wij met een service contract. Wij houden dan een logboek bij waarbij voldaan wordt aan diverse hygiënecodes zoals HACCP,AIB, BRC, IFS enz. OBGO neemt alle zorgen weg omtrent de ongedierte bestrijding binnen uw bedrijf.

  Het KAD-Keurmerk heeft als doel, kwaliteitsgaranties te bieden voor de uitvoering van geïntegreerde plaagdierbeheersing. Met kwaliteit wordt hier bedoeld dat het resultaat van de uitvoerende werkzaamheden geborgd is, dat de werkzaamheden gericht zijn op de principes van Integrated Pest Management (IPM) en dat de werkzaamheden op professionele wijze worden uitgevoerd en worden gecontroleerd.

  In het kwaliteitssysteem zijn daartoe de volgende punten als belangrijkste onderdelen opgenomen.

  • Waarborging van deskundigheid door een vastgesteld IPM beleid;
  • Waarborging van kwaliteit door het vereiste van een deugdelijk plaagdierbeheerssysteem en de uitvoering ervan door professionele en gediplomeerde personen;
  • Waarborging van kwaliteit door eisen aan op de opslag, transport en toepassing van biociden;
  • Waarborging van kwaliteit en controleerbaarheid door het vereiste van logboek per locatie met een administratie waarin alle relevante gegevens worden vastgelegd en gecommuniceerd.

  Het doel van het KAD-KwaliteitSysteem en het hieruit voortkomende KAD-Keurmerk is de kwaliteit in de branche te verhogen en opdrachtgevers een waarborg te kunnen verschaffen dat werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd.

  Werken met inachtneming van de criteria van het KAD-Keurmerk levert u vele voordelen zoals;

  • Door aandacht voor preventie voorkomen we overlast nu en in de toekomst. Dat betekent een duurzame invulling aan plaagdierbeheersing,
  • Door toepassing van preventieve maatregelen minder gebruik van biociden en is minder milieubelastend,
  • Minder gebruik van biociden werkt kostenverlagend,
  • Preventie voorkomt ontwikkeling van plaagdieren; voorkomt onnodig doden van plaagdieren; bevordert dierwelzijn,
  • Preventie van plaagdieren voorkomt hinder, overlast en schade,
  • Preventie van plaagdieren levert een beter imago.

  Kijk op www.kad.nl voor meer informatie.

  OBGO | Onze werkplek